Organisatie­ontwikkeling

Mijn aanpak: Samen verandering creëren
Of het nu gaat om een organisatieverandering, het implementeren van Lean of het ontwikkeling van teams richting zelforganiserende teams. Ik ga samen met de mensen in de organisatie aan de slag om de ontwikkeling in gang te zetten.

Organisatieverandering
In een wereld waarin veel verandert, kunnen organisaties niet achterblijven. Verandering is vaak noodzakelijk, maar vraagt veel van de mensen in een organisatie. Succesvol veranderen doe je samen. Door het formuleren van heldere doelen en rollen, en door echt contact te maken zorg je dat mensen in beweging komen en betrokken zijn bij de organisatieverandering.

5 Spices Consulting begeleidt verandertrajecten in organisaties door op te treden als adviseur, coach of projectmanager. Wil je weten wat ik kan betekenen voor de verandering in jouw organisatie?

Lean implementatie

Continu verbeteren en waarde creëren. Wil je Lean succesvol implementeren, dan heb je daarvoor alle mensen in je organisatie nodig. Door het gesprek aan te gaan creëren we duidelijkheid en betrokkenheid in de organisatie en zorg je voor een duurzame implementatie van Lean.

5 Spices Consulting ondersteunt en adviseert de Lean manager bij de implementatie van Lean in de organisatie.

Implementatietrajecten

Alle implementatietrajecten vragen veel aandacht en betrokkenheid van teams. Bij het succesvol implementeren van een nieuwe strategie komt dan ook veel kijken. Ik begeleid de betrokken mensen in de organisatie om het traject succesvol te laten verlopen. Zie het als ‘het duwen van de trekker’.
Wil je advies over verandering of implementatie in jouw organisatie?